Danpipes.dk – Vi hjalp med SEO Erfaring

Her har vi en helt unik case vi vil dele med jer. Danpipes.dk er et gammelt website som tidligere beskæftigede sig med kølerrør til kraftige arbejdsstationer fra Silicon Walley og Windows Business.

I dag er John fra Danpipes pensionist, men vil godt drive en lille hobby virksomhed til at spæde til pensionen. Han vil tjene penge på bannere via Google Adsende og Affiliate Netværk som TradeTracker og Partner-Ads m.m.

Danpipes har selv en god Ranking i Google og har en stabil bund at udvikle sitet på, men John med mange interesser var i tvivl om hvad hans site skulle dreje sig om – og her kom vi ind i billedet.

SEO Analyse
Vi bad Danpipes finde 20 interesser deres site kunne omhandle, og derefter analyserede vi Googles resultater via Accuranker for at finde “huller” i Google blandt konkurrenterne. Som nyt site er det svært at konkurrere mod allerede etablerede sites, så derfor skal du ligesom en racerkører finde den rigtige vej op igennem “feltet”.

Op til flere interesserer nu på bedding.
-Børnecykler fra Puky
-Assos Cykeltøj
-Tour de France
-Cykelauktioner

Valget på disse emner er faldet på at der eksisterer en enorm trafik inden for disse emner, men alligevel kan der findes små afgreninger af emner som slet ikke er brugt eller udnyttet endnu.

Vi arbejder fortsat videre, og Danpipes.dk prøver at finde sin form..