GameBits Logo

GameBits.dk – Integration til E-Logistik.dk

GameBits.dk Retro Konsolshop kom til os da de skulle flytte deres lager fra København NV til et Logitik hotel. Valget faldt på E-Logistik i Glostrup, men integrationen kunne de ikke få til at spille, og her viste Codemagicians at være nøglen til et succesfuldt samarbejde.

Problemet bestod helt konkret i at de spilleglade fyre hos GameBits.dk, som mest bruger tiden på at spille PlayStation, Nintendo eller Xbox også kun bruge Mac computere fra Apple.

E-Logistiks software, deres såkaldte DEL Controller kører udelukkende på Windows, og så var samarbejdet faktisk sat på hold.. Codemagicians opgave blev, og derfor kalder de os magikere, at udvikle et “spiral-rør” altså i code-tale, hvor udvekslingen mellem Windows og Mac kunne ske usynligt.

Resultatet blev at GameBits.dk tilgår E-Logistiks DEL-kontroller via en Webbrowser, og således samtidig kan benytte den på enhver computer, i enhver browser.

Denne case er udvalgt til at blive præsenteret på årets Affiliate Camp ved Partner-ads.dk.

Om E-Logistik i Glostrup 


Dansk e-Logistik ApS blev i 2011 stiftet af Rasmus Myhre og Jimmy Nielsen.

Rasmus og Jimmy har begge arbejdet med hhv. logistik og IT i mere end 15 år – heraf de sidste 10 år med webshops.

Det er den viden, der nu bruges til, at levere den bedst mulige Pick & Pack løsning til dig og din webshop.

Rasmus har i mere end 15 år arbejdet som logistikkonsulent, hvor han har udviklet logistiksystemer og foretaget outsourcing for en lang række større danske og udenlandske virksomheder. Blandt andet har Rasmus hjulpet: SAXO.com A/S, Philips Nordic A/S, Dyrup A/S, D:E:R A/S, Academic Books samt flere andre virksomheder.

Resultatet
Men resultatet er i dag at GameBits.dk helt smertefrit sælger alt fra kontrollere, kabler, adaptere og spillekonsoller uden næsten at røre en finger. Enhver ordre eller forespørgsel bliver sendt til E-Logistik, og de håndterer så leveringen af varerne dag-til-dag. Sortimentet består af Retro Spillekonsoller, PlayStation 5, PlayStaion 4, Xbox One og Nintendo Switch blandt andet…