Puky Børnecykler

Puky Børnecykler – Overlay kodning

Cykelexperten.dk og Puky skulle starte deres samarbejde op i Juli 2017, og ville forsøge sig med en helt ny løsning for samarbejde, ukendt for dem begge.

Man ville gerne i stedet for at oprette varerne på eget site, lave en form for avanceret Overlay i egen shop. Målet var at holde omkostningerne nede, og derved kunne levere billige børnecykler fra Puky.

Helt konkret gik projektet ud på at man ville fremvise Puky Cykler sortimentet på Cykelexperten.dk, men uden at camouflere at informationerne blev hentet fra Puky. Den idé skiller sig ud fra eksisterende modeller, i det man prøver at pakke og skjule væk – at man henter info fra leverandøren.

Men i denne case ville man altså spille med åbne kort, og på en elegant måde gør det muligt for kunden at se, at når du handler en børnecykel, handler du den i samspil mellem et af verdens største børnecykel brand, og en af Danmark største cykelforhandlere.

Overlay kode – Eksempel fra Puky Børnecykler projektet

<p><a href="#left-panel" aria-controls="left-panel" class="overlay-lnk" role="button">Left-panel</a></p>

<section id="left-panel" class="wb-overlay modal-content overlay-def wb-panel-l">
	<header class="modal-header">
		<h2 class="modal-title">Left panel</h2>
	</header>
	<div class="modal-body">
		...
	</div>
</section>

Ovenstående kode er et eksempel på, hvorman man via et overlay kan merge to billeder fra to forskellige sites i et elegant popup. Løsningen er ikke færdig. Endnu, men projektet er også kun estimeret til at gå i luften sidst i Juli. Så vi knokler..